ထုိဟူးေၾကာ္မ်ားကို ျပန္သုပ္ေပးေနေသာ အေဒၚႀကီး။ အင္တာနက္ေပၚ တင္မလုိ႔ ဆုိတာန႔ဲ တစ္ပြဲတိတိ အလကား ေပးစားတယ္။ ပိုက္ဆံေပးတာ မယူ။ (ဒါေတာင္ သူမ်ားေတြလုိ ဒီအက္စ္လယ္အာေတြ မပါေသး။ ဆုိနီ ကင္မလာဖုန္းန႔ဲပဲ ႐ိုက္ထားတာ။)
ဒီႏွစ္မွ ေပၚလာတ့ဲ စားစရာ တစ္မ်ိဳးပါ။ ဘာေကာင္လဲေတာ့ မသိဘူး။ အရသာက ပုဇြန္ေျခာက္လုိပဲ။ ေကာင္းတယ္။
ဒီဝက္အူေခ်ာင္းကေတာ့ ထမင္းလြတ္ စားလုိက္တ့ဲ ဝက္အူေခ်ာင္း ။ အစိတ္သားေလာက္ကို တစ္ထုိင္တည္း စားလိုက္တာ။ ထပ္စားခ်င္ေသးတယ္။ (သူမ်ားေတြလုိ သံုးေလးရက္ ၾကာမွ စင္ကာပူ ေရာက္မွ ျပန္ေၾကာ္တာကို ႐ိုက္ျပ စားျပတာ မဟုတ္။ ေစ်းထဲက လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ ဝယ္လာတ့ဲ ဟာကို စားတာ။ ပူပူေလး ...။ ရွလြတ္)
မွတ္ခ်က္။ တီဇက္ေအႏွင့္ ပံုအၿပိဳင္တင္ေနသည္ဟု အျမင္မေရာက္ေစလုိ။
ပံု/ TZA မပါလ်င္ ေခတ္မမွီဟု အေျပာမခံႏုိင္သူ တစ္ဦး။
ေနာက္အမ်ားႀကီးလာမည္။ မၾကာမွီ လာမည္ေမွ်ာ့......။
စမ်းသပ်ချက်
1 year ago
fried tofu... sar chin tae... ;(
ReplyDeletesausage....................
dun like... ;(
တိုဟူးေတြေၾကာ္၊ ျပန္သုတ္တာကို ကြ်ႏ္ုပ္တို႔အရပ္မွာ စိန္မန္းသုတ္လို႔ေခၚပါတယ္။
ReplyDeleteေ ခ တ္ မီ သြား ေလ သူ ၾကီး ရဲ႕. . . . း))
ReplyDeleteအဲဒီအေကာင္ေလးက နံေကာင္အရပ္ရွည္တဲ့ဟာထင္တယ္ေနာ္..
ReplyDeleteသူမ်ားနံေကာင္ေတြစားတာေတြ႔ဖူးတယ္..
ပုရစ္လိုဘဲ စိမ့္တယ္တဲ့
ပုရစ္နဲ႔ႏွံေကာင္ စပ္က်ထားတာလား ?
ReplyDeleteဘြိဳင္းရယ္...TZA ပါမွ ေခတ္မီတာ မဟုတ္ပါဘူး
ReplyDeleteTZA မပါလည္း ဘိြဳင္းက ေခတ္မီၿပီးသားပါကြယ္
TZA ပါမွ ေခတ္မီမယ္လို႔ တို႔႔ေတာ့ မထင္ပါဘူး
TZA နဲ႔ ပံုေတြ အၿပိဳင္တင္ေနတယ္လို႔လည္း မမွတ္ပါဘူး
ဒါနဲ႔ အဲ့ဆိုင္က TZA ဖြင့္ထားတာလား....
ပံု / TZA လံုးလံုး မပါလိုသူ
CKA
ဟို အေပၚက တေယာက္ကလည္း အဲသလို မန္႔ဖို႔ အမ္စီေတာင္ ယူရတယ္ ဆိုလား...
ReplyDeleteဘယ္တုန္းက ဓါတ္ပံုနဲ႔ လုပ္စားေနတာလဲ
ReplyDeleteအစိတ္သားေလာက္ကို တစ္ထုိင္တည္း စားလိုက္တာ စလံုးေရာက္ေတာ့ မရပ္မနားေျပးရေတာ့တာပဲ...ဟုတ္တယ္ဟုတ္။ တစ္ပြဲတိတိ အလကား ေပးစားတဲ့ အေဒၚၾကီး ဒီပံုကိုျမင္ရင္ ပိုက္ဆံျပန္ေတာင္းမွာေသခ်ာတယ္..၀ါးတားတားနဲ႔မို႔လို႔တဲ့။
ReplyDeleteတို႔ဟူးသုတ္ အလကားစားရတဲ႔အေၾကာင္း ေျပာေနတုန္း ဟိုအေကာင္ၾကီးပုံ ထိုးျပေတာ႔ တို႔ဟူးသုတ္ထဲ က်လာတဲ႔ အေကာင္ၾကီးမွတ္လို႔..
ReplyDeleteပုရစ္ႀကီးျမင္ေနတာကုိ.. ဘာမွန္းမသိဘူးတဲ့
ReplyDeleteထုံဘ