Friday, October 9, 2009

ၿမိန္ရာ ဟင္းေကာင္း

စေနေန႔ညက ပူလာအူပင္ကၽြန္းကို ေရာက္ခ့ဲတယ္။ ေနာက္တစ္ရက္မွာ ျပန္လာတယ္။ မျပန္ခင္မွာ တစ္မနက္လံုး ကၽြန္းအႏွံ႔ စက္ဘီးစီးတယ္။ ေန႔လည္ခင္း ေမာေတာ့ ေလွဆိပ္ကို ျပန္တယ္။ ထမင္းဝင္စားၾကတယ္။ အရင္ဆံုးေရာက္လာတ့ဲ ဟင္း၂ မ်ိဳးကို ဆာဆာန႔ဲ စားၾကတာ ထမင္း ၃ပြဲ လုိက္ပြဲယူျဖစ္တယ္။


DSC02396

ကန္စြန္းရြက္ေၾကာ္ပါပဲ။ ပဲငပိစပ္စပ္ေလးကို ဘာလေခ်ာင္နဲ႔ ခ်က္ထားတာ။

DSC02395


ပုဇြန္တင္ပူရာ။ ေကြကာအုတ္ေၾကာ္ကို ျဖဴးထားတယ္။

10 comments:

  1. စားခ်င္လို္က္တာေအ။
    ေအာ္ ပူလာအူပင္ကၽြန္းေရာက္သြားလို႔ ညီမေလးကို သတိေတြရေနတာေပါ့ေလ။

    ReplyDelete
  2. စားခ်င္စရာေလး ဂလုေတာင္ၿဖစ္သြားတယ။္ သတိမရဘူးမဟုတ္လား။

    ReplyDelete
  3. ေကာငး္တဲ႕ ဟင္းမုိ႕လုိ႕ၿမိန္တာကိုမ်ား.

    ReplyDelete
  4. ပုဇြန္ tempura က ရုပ္ပ်က္ေနသလုိပဲ။. ၾကက္သား ကုန္းေဘာင္ႀကီးေၾကာ္ရုပ္ေပါက္ေနသလားလုိ႔

    ReplyDelete
  5. စားခ်င္ေတာ့ပါဘူး ကိုယ့္ဘာကိုယ္ပဲခ်က္စားေတာ့မယ္။ ဟုတ္ပါ့ ပုဇြန္တင္ပူရာက မူမမွန္ဘူး။ ဟိဟိ(ေခၚမေကၽြးလို႔)

    ReplyDelete
  6. ေကြကာအုတ္ေၾကာ္ ဆိုတာ နာ မတိပါလား...

    ေဖ်ာ္ေသာက္တဲ့ ေကြကာအုတ္မ်ိဳးလား လို႕ေမးခ်င္ေပမယ့္ ေတာဆန္တယ္ ထင္မွာစိုးလို႕ မေမးေတာ့ပါဘူးေလ..။

    ReplyDelete
  7. ေမာေမာနဲ႕ ဆာေနလို႕ ျမိန္တာျဖစ္မယ္ =)

    ReplyDelete
  8. နည္းနည္း မ်က္ေစ့လည္တယ္။
    ဘယ္ဟာက ဘာဟင္းမွန္း မသိဘူး။

    ReplyDelete
  9. ေနမေကာင္းတဲ့အခ်ိန္ ဒါေလးထပ္ၾကည့္ေတာ့ အရမ္းစားခ်င္တာပဲ (ထမင္းမပါ ဟင္းခ်ည္းသာ)

    ReplyDelete